viernes, 2 de agosto de 2013

Empanada amb verdures del temps

Ingredients:
Carbassó tallat a juliana
Alberginia escalivada
Pastanaga tallada a juliana
Tonyina
Tomàquet cuit
Ceba cuita
Pasta de full
1 ou

Preparació:
1. Mentre preparem les verdures, posem 1lt d'aigua i sal a la Thermo, i incorporem el cistell, 12 min, varoma, vel 1
2. Al cistell hi posem el cor dels carbassons i les pastanagues. A una safata hi posem la pastanaga i a l'altra el carbassó. 12 min, varoma, vel 1
3. Traiem una mica d'aigua, les verdures del cistell les volquem al thermo i ho barregem. Tenim una sopa, que freda és molt refrescant.
4. Introduim el tomàquet i la ceba, 5 min varoma, vel 1
5. Introduim la resta d'ingredients i ho barregem tot, vel 3 gir esquerra.
6. ho posem a sobre de la pasta de full, l'emboliquem, la pimtem amb ou i la pesem al forn uns 10 minuts ( que quedi dorada)
Nota: val la pena aprofitar i coure'n força. El sobrant, es pot congelar i un altre dia es pot menjar amb arròs, pasta,...