La meva intenció és de penjar fotos de plats gens complicats de fer i a l'abast de tothom. Si t'interessa la Tm, fes-m'ho saber. Sóc presentadora oficial de Tm.
sábado, 5 de enero de 2013
Pastís de gambes i salmó
Ingredients:
Pasta brisa
Salmó, 2 rodelles
200 gr de gambes pelades i congelades
Oli
1/2 ampolla de crema de llet
4 rovells d'ou
Preparació:
S'agafa un motlle rodó, s'unta amb mantega i s'hi posa la massa. Es punxa (amb un escuradents va bé) i es posa al forn (pre-escalfat), uns 10 minuts, a 180 graus.
Mentretant, es posa una mica d'oli en una paella i es cou el salmó i quan ja quasi està cuit s'hi afegeix les gambes. Es tritura al gust.
Quan la massa és cuita es treu del forn i per sobre s'hi posa el triturat de salmó i ceba i es fa una barreja amb els 4 rovells d'ou i la crema de llet i es posa pel damunt del triturat.
Si es té Thermomix s'hi posa un raig d'oli, el salmó, 10 minuts, 100 graus gir a l'esquerra. S'hi afegeix les gambes i es cou igual, durant 5 minuts més i després es tritura al gust.
Posar-ho al forn entre 15 i 20 minuts.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario