250gr aigua
15 gr oli d'oliva
1 sobre de llevat de pa deshidretat
500gr farina
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal
Preparació:
1. Posar l'aigua al vas, 1 minut, 37 graus, vel 1
2. Afegir el llevat, la farina, el sucre, la sal i l'oli. Primer barrejar 15 seg a vel 6 i després amassar 2 minuts, vas tancat, espiga i sense el got, així la massa està airejada.
3.Treure la massa del pa, fer una bola i amb el ganivet fer una creu. Introduir en una bossa per anar al forn (prèviament untada amb una mica d'oli) i tancar-la.
4. Posar al forn fred (NO precalentar) i fornejar 40 minurs a 220 graus.
5. Treure del forn i de la bossa, i deixar-ho que es refredi sobre una reixa per tal que no agafi humitat.
Quina manera més original de fer pa! La provarem! Una abraçada!
ResponderEliminarEt dic el mateix que la Mònica, molt originsl
ResponderEliminar