lunes, 10 de junio de 2013

Arròs amb espinacs

Ingredients:
1,5 lt d'aigua
1 culleradeta de sal
450 gr d'arròs
1 ceba
70 gr oli d'oliva
pebre
500 gr espinacs
50 gr vi blanc

Elaboració:
1. Posar el cistell al vas i incorparar-hi l'aigua, la sal i l'arròs, 20 minuts, 100 graus, vel 4
2. Retirar el cistell d'arròs i reservar. Treure l'aigua i introduir la ceba i l'oli. Triturar i després programar 6 minuts, 100 graus, vel 1.
3. Afegir-hi el pebre, els espinacs i el vi blanc. 8 minuts, 100 graus, vel cullera i gir esquerra.
4. Incorporar l'arròs cuit, 1 minut, vel cullera i gir esquerra. Controlar si està bé de sal i servir.



1 comentario:

  1. No m'agraden els espinacs, però cuinats així em vénen de gust i tot!

    ResponderEliminar