sábado, 23 de febrero de 2013

Arròs amb gambes

Ingredients:
400 gr d'arròs
400 gr de gambes
Oli
Sal
Vi blanc
1,2 litres de brou de peix o aigua
6 grans d'all
Julivert

Preparació:
En una caçola, en fred, s'hi posa un raig d'oli i els alls tallats ben petits. Es va coent a poc a poc.
Mentres, en un tupí hi escalfem el brou o aigua.
Quan els alls estan rossos, hi tirem un raig de vi blanc, i quan aquest ja s'hagi integrat, hi posem l'arròs i el barregem, per tal que agafi el gust i color dels ingredients de la caçola. Tot seguit fem el mateix amb les gambes.
Quan tot està mesclat, hi tirem l'aigua ben calenta i ho deixem al foc 12 minuts. Comprovemcomestà de sal i si l'arròs està cuit al gust nostre. Si cal el fem coure uns minuts més. Si es vol caldós cal tapar la caçola, si no, l'aigua s'anirà evaporant i quedarà més sec.

1 comentario:

  1. senzill i indubtablement bo el tastaré

    Salut

    Manel

    www.irreductibles.cat

    ResponderEliminar