domingo, 19 de mayo de 2013

Pa ràpid

Ingredients:
250gr aigua
15 gr oli d'oliva
1 sobre de llevat de pa deshidretat
500gr farina
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal

Preparació:
1. Posar l'aigua al vas, 1 minut, 37 graus, vel 1
2. Afegir el llevat, la farina, el sucre, la sal i l'oli. Primer barrejar 15 seg a vel 6 i després amassar 2 minuts, vas tancat, espiga i sense el got, així la massa està airejada.
3.Treure la massa del pa, fer una bola i amb el ganivet fer una creu. Introduir en una bossa per anar al forn (prèviament untada amb una mica d'oli) i tancar-la.
4. Posar al forn fred (NO precalentar) i fornejar 40 minurs a 220 graus.
5. Treure del forn i de la bossa, i deixar-ho que es refredi sobre una reixa per tal que no agafi humitat.






2 comentarios:

  1. Quina manera més original de fer pa! La provarem! Una abraçada!

    ResponderEliminar
  2. Et dic el mateix que la Mònica, molt originsl

    ResponderEliminar