miércoles, 1 de mayo de 2013

Suquet de peix

Ingredients:
8 rodalles de rap, o dorada o lluç
800 gr de patates
50 gr de vi blanc
Brou de peix (600 gr)
Sal i pebre
Primera picada:
2 grans d'all
Carn de nyora ( una culleradeta)
15 gr avellanes torrades
15 gr ametlles torrades
1 cullerada petita de vinagra
1 cullerada normal de tomàquet cuit
60 gr oli d'oliva
Sal i pebre
Segona picada:
3 grans d'all
1 galeta maria

Preparació:
1. Segona picada: triturem els grans d'all amb la galeta maria amb minipimer o al turbo de la Thermomix. Reservem
2. Primera picada: els alls, carn de nyora, les ametlles i avellanes triturem al turbo de la Thermomix. Ho baixem amb l'espàtula. Hi afegim el vinagre, el tomàquet cuit, l'oli, sal i pebre. Thermomix: 100graus, 5 min, vel 2.
Manualment, es trituren tots els ingredients junts amb el minipimer.
3. Introduim les patates i el vi blanc, amb thermomix: 1 minut. 50 graus, cullera, gir esquerra. Sense thermomix, deixar coure pocs minuts.
4. 4 rodalles de peix i el brou. La resta de peix al varoma. 20 minuts, 100 graus, cullera i gir esquerra.
Sense thermomix introduir tot el peix amb el brou a la caçola .
També es pot fer amb tot el peix al varoma i posar més patates a coure.
5. Introduir-hi la segona picada, i coure 5 minuts més a la mateixa temperatura i velocitat.
6. Volcar en una safata o vol i intr
oduir-hi el peix i servir.



No hay comentarios:

Publicar un comentario