sábado, 9 de marzo de 2013

Revoltim de bacallà

Ingredients:
100 gr oli d'oliva
400 gr de ceba talls petits
2 grans d'all tallats perits
400 gr de bacallà sense pell ni espines i tallat petit
200 gr patates fregides
6 ous

Preparació:
1. Pelar les patates i tallar-les. Les pots fer en una paella o al forn.
2. Thermomix: papallona, oli, 3 min, varoma, vel 1.
3. Incorporar ceba i alls, 12 min, varoma, vel 1.
4. Afegir-hi el bacallà, 3 min, varoma, vel 1.
5. Posar-hi les patates ja cuites, 3 min, varoma, vel 1.
6. Treure-ho tot i volcar-ho en una paella gran, una mica calenta amb oli.
7. A la thermomix hi batem els ous, 10 segons, vel 6 i els tirem a la paella i ho remanem de baix a dalt. Quan estigui cuit, ja es pot menjar.






No hay comentarios:

Publicar un comentario