jueves, 24 de mayo de 2012

Canelons de carn

Ingredients: 70gr oli d'oliva, 100 gr ceba, 3 alls, un tomàquet obert, 690 gr de porc, 3 cuixes de pollastre, 10 salsitxes, 50 gr farina i 170cc llet.
Posem l'oli en una caçola, quan és calent hi afegim la ceba i l'all. Abans que la ceba quedi rossa hi posem el tomàquet tallat a tallets petits. Quan tot és cuit hi afegim la carn tallada a trossos, el llor i el conyac. Això ha de coure a poc a poc i mínim tres horetes. (és un rostit). Quan veiem que és cuit, traiem el llor i ho triturem al nostre gust. Hi afegim la farina i a foc baix ho anem remanant fins que quedi lligat. Finalment hi afegim la llet i també ho anem remanat fins que quedi lligat. Mirar el gust i posar-hi la sal que faci falta.
La pasta la bullim 10/12 minuts, l'escorrim i l'estenem al marbre. Ho anem emplenant de la carn ja cuita. Amb aquesta recepta en surten uns 45/50. Val la pena fer-ne el doble per poder-los congelar. Jo els congelo sense beixamel. La beixamel la faig al moment de posar els canelons al forn a gratinar amb formatge.


No hay comentarios:

Publicar un comentario