domingo, 13 de mayo de 2012

Galetes d'ametlla

Ingredients: 1 ou, 150gr de sucre llustre, escorça d'una llimona, 1 culleradeta de cafè de sucre a la vainilla, 185gr de granet d'ametlla, 1 culleradeta de cafè de llevat tipus royal.
Preparació: batre l'ou i el sucre fins que quedi ben emulsionat, ben espumós. Afegir-hi l'escorça de la llimona i el sucre a la vainilla. Quan està tot mesclat hi afegim l'ametlla i el llevat. Ho treballem tot plegat. Ho posem en un film transparent i en fem varis xurros de la mida de fuet. Ho deixem a la nevera 24h.
Posem paper de forn a la plata del forn i anem fent pilonets petits i els separem un de l'altre uns quatre dits. Ho posem al forn entre 10' i 15', preescalfat. Ho traiem i ho deixem reposar al paper fins que es refredin.
Aquesta recepta l'he fet amb la meva amiga Maria Puiggrós i l'hem tret de la cuinera Nuri Lladó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario