martes, 22 de enero de 2013

Arròs negre

Ingredients:
80 gr oli d'oliva
10 allets
1 ceba
100 gr tomàquet triturat
600 gr calamars o sépia
350 gr d'arròs
4 bosses de tinta
400 gr de fumet de peix o de caldo
Sal i pebre blanc
Julivert

Preparació:
1. Posar l'oli al vas, 5 minuts, varoma, velocitat 1
2. Incorporar els alls, la ceba, 4 segons, vel 5 i després fregir 5 minuts, varoma, velocitat 1
3. Incorporar la papallona, introduir el tomàquet, gir esquerra, varoma, 5 minuts i vel 1
4. Afegir-hi la sépia o calamars, 5 minuts, varoma, cullera.
5. Posar-hi l'arròs, 5 minuts, varoma, vel cullera.
6. Introduir el caldo calent i la tinta. 12 minuts, varoma, vel cullera.
Provar-ho, si hi falta sal posar-n'hi i si es troba ina mica cruenc, coure-ho 1 o 2 minuts més.
Posar-ho en una plata i servir-ho


No hay comentarios:

Publicar un comentario