sábado, 5 de enero de 2013

Pastís de gambes i salmó



Ingredients:
Pasta brisa
Salmó, 2 rodelles
200 gr de gambes pelades i congelades
Oli
1/2 ampolla de crema de llet
4 rovells d'ou

Preparació:
S'agafa un motlle rodó, s'unta amb mantega i s'hi posa la massa. Es punxa (amb un escuradents va bé) i es posa al forn (pre-escalfat), uns 10 minuts, a 180 graus.
Mentretant, es posa una mica d'oli en una paella i es cou el salmó i quan ja quasi està cuit s'hi afegeix les gambes. Es tritura al gust.
Quan la massa és cuita es treu del forn i per sobre s'hi posa el triturat de salmó i ceba i es fa una barreja amb els 4 rovells d'ou i la crema de llet i es posa pel damunt del triturat.
Si es té Thermomix s'hi posa un raig d'oli, el salmó, 10 minuts, 100 graus gir a l'esquerra. S'hi afegeix les gambes i es cou igual, durant 5 minuts més i després es tritura al gust.
Posar-ho al forn entre 15 i 20 minuts.


No hay comentarios:

Publicar un comentario